Laboratorul de Angiografie și Cardiologie Intervențională a fost dotat cu un nou ecograf!

de | 22.10.2024 18:48 | Județean, Administrație

”Laboratorul de Angiografie și Cardiologie Intervențională de la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost dotat cu un nou ecograf!”, este anunțul care a fost făcut astăzi de președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă. Este o investiție de aproape 200.000 lei din fondurile Consiliului Județean Argeș.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a lăudat echipa dedicată condusă de managerul Adrian Dumbravă, care, prin eforturile lor constante, contribuie la creșterea standardelor în domeniul sănătății în județ.

”Pentru că ne preocupă ca argeșenii să beneficieze de o calitate cât mai ridicată a serviciilor medicale, continuăm să modernizăm aparatura de specialitate din unitățile medicale din subordine. Cu sprijin de la Consiliul Judetean Arges, Laboratorul de Angiografie și Cardiologie Intervențională de la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost dotat cu un nou ecograf de ultimă generație.

A fost o investiție de aproape 200.000 lei făcută de Consiliul Județean în acest ecograf dedicat exclusiv pacienților cu afecțiuni cardiovasculare care urmează a fi investigați în cadrul Laboratorului de Angiografie și Cardiologie Intervenţională.

Le mulțumesc managerului Adrian Dumbravă și echipei medicale de la acest Laborator care este foarte bine cotat la nivel național datorită profesionalismului medicilor și atenției acordate îmbunătății aparaturii de specialitate.

Aici, la Spitalul Județean, sub coordonarea doctorului Elvis Gabriel Botu, sunt tratați pacienți cu infarct miocardic acut și cu leziuni coronariene cronice, înregistrându-se o medie de aproximativ 1500 de proceduri anual”, a anunțat președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

Sursă foto: FB Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cooperare româno-azeră: Acord de securitate socială și Plan Comun de Acțiune privind cooperarea în domeniul muncii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Spitalul Județean de Urgență Pitești

Ultimele articole