S-a avizat calea de acces către centrul comercial care va aduce un nou McDrive!

de | 31.05.2022 12:08 | Știri, Economic, Lifestyle, Pitești

S-a stabilit calea de acces către viitorul centru comercial din Nord, care ar putea avea în componență și un McDrive.

La a doua încercare făcută în cadrul Comisiei de Circulație a municipiului Pitești, dezvoltatorul, SC Square 7 Properties SRL – SC S7 Pitești Property SRL, a propus ca accesul principal auto la parcarea complexului comercial înspre/dinspre Bulevardul Nicolae Bălcescu să se face prin intermediul unui sens giratoriu construit în așa fel încât să nu fie afectate locurile de parcare existente în fața blocurilor S1 și S1A.

Cu această solicitare Comisia de Circulație a fost de acord și a avizat proiectul, deși în martie îl respinsese, deoarece racordarea la căile de comunicație se dorea a fi făcută prin trei puncte: unul de intrare, unul de ieșire și unul de intrare/ieșire.

Viitorul centru comercial ce se va amenaja lângă Lisa Draxlmaier va avea în componență un magazin de bricolaj, primul Leroy Merlin din Argeș, dar și un hypermarket Kaufland și magazine de haine, printre care Takko și Pepco. În plan este și un DRIVE IN, iar din informațiile noastre ar fi purtate tratative cu McDonald՚s. După ce, în 2018, Mc-ul din centru, de la Trivale, a fost desființat, am rămas doar cu cel de la gară, unde este tot timpul aglomerație și în restauranat, dar și pe stradă, creată de cei care preferă sistemul de Drive In.

Complexul dezvoltat de Square 7 Properties va avea cinci clădiri cu regim maxim de înălțime parter înalt sau P+1, construcții anexe, accese rutiere, pietonale și racorduri la drumurile publice, amplasate pe un teren în suprafață totală de circa 61.000 mp, iar aria comercială va fi de 22.500 mp.

Square 7 Properties are în portofoliu 12 parcuri de retail dezvoltate în România în ultimii 10 ani, unul dintre acestea fiind în Mioveni.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Kaufland | Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole