Fostul șef al ISU Argeș va activa la Cancelaria Prefectului. Află ce post va ocupa

de | 12.01.2023 13:07 | Administrație, Județean, Știri

 

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a anunțat faptul că Bogdan Olar, fostul șef al ISU Argeș, va activa la Cancelaria Prefectului.

Acesta va ocupa un post de consilier.

 

Fost șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, cu peste 20 de ani de experiență în teren pentru situații de urgență, Bogdan Olar va ocupa un post de consilier.

 

Sunt convins că va fi o colaborare ce ne va oferi o capacitate și mai bună de răspuns la nevoile argeșenilor.” a transmis Radu Perianu.

 

Argeș prefectura

Foto: Prefectura Argeș

 

Reamintim faptul că la data de 16 noiembrie, fostul Inspector Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș, colonelul Olar Bogdan Gheorghe, a trecut în rezervă.

Acesta și-a început cariera la Detașamentul de Pompieri Pitești și pe măsură ce timpul a trecut s-a perfecționat pentru a deveni un bun profesionist în arma pe care și-a ales-o din pasiune.
Bogdan Olar

Foto: ISU Argeș

În urmă cu 25 de ani ieșea de pe băncile Liceului militar Constantin Brâncoveanu Ploiești și urma să aleagă arma „Pompieri” la Academiei de Poliție Al. I. Cuza.
Bogdan Olar a fost absolvent și al Cursului de Expert al Mecanismul European de Protecție Civilă și membru al echipei naționale de căutare-salvare urbană RO – USAR, certificată INSARAG pentru participarea la misiuni internaționale, sub egida ONU, în cazul producerii unor dezastre majore.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bogdan Olar | Pitești | Ploiești | Radu Perianu

Ultimele articole