Plic suspect la Ambasada Rusiei din România!

de | 17.02.2023 18:50 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Plic suspect la Ambasada Rusiei din România!

Autoritățile au ridicat, vineri, un plic suspect de la Ambasada Rusiei din România. Anunțul a fost făcut de Serviciul Român de Informații, fiind desfășurate verificări în acest sens.

SRI a transmis că la fața locului au ajuns și echipele pirotehnice cu scopul începerii procedurii „standard în legatură cu un plic considerat suspect”.

Vă informăm că în această după-amiază, echipele pirotehnice ale SRI s-au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a demara procedura standard în legătură cu un plic considerat suspect. În urmă unui control preliminar, acesta a fost ridicat și transportat în siguranță în vederea expertizării. Potrivit procedurii, plicul va fi analizat în laboratoare specializate, pentru a fi eliminate toate suspiciunile privitoare la posibile substanțe ce ar putea fi prezente. În acest caz SRI colaborează cu echipele Ministerului de Interne”, a transmis SRI.

Valery Kuzmin este ambasadorul Rusiei la București.

Foto B365

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ambasadoarea SUA în România, despre ridicarea vizelor: „Văd toate condiţiile în vigoare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole