Incredibil! O șoferiță beată criță a provocat un accident!

de | 21.02.2023 12:21 | Eveniment, Național, Știri

O femeie care a consumat alcool a provocat un accident rutier oldat cu pagube materiale. Evenimentul a avut loc, luni seară, 20 februarie, în jurul orei 19:30, pe bulevardul Decebal, în Piatra Neamț.

Accidentul s-a produs între două autoturisme.

Din verificările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea unui autoturism, conform romania24.ro.

La volanele celor două autoturisme se flau o femeie de 31 de ani, din Alexandru cel Bun, și un bărbat de 58 de ani, din Piatra-Neamț.

Cei doi șoferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul femeii de 31 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a precizat Ciofu Ramona, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident tragic în faţa Palatului de Justiţie din Bucureşti! Un om a fost decapitat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole