A murit bărbatul lovit de trăsnet pe șantierul Autostrăzii A1, la Merișani

de | 30.07.2024 14:45 | Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

Veste tristă! Bărbatul lovit de trăsnet ieri, 29 iulie pe șantierul Autostrăzii, la Merișani a încetat din viață.

Acesta a fost dus ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti după ce personalul medical ajuns la locul tragediei i-au restabilit funcțiile vitale.

În ciuda eforturilor depuse de medici bărbatul din Vietnam a murit.

„Ieri pompierii argeșeni au intervenit în 11 situații pentru înlăturarea efectelor negative generate în urma avertizării meteorologice de fenomene periculoase astfel au fost solicitări pentru degajarea copacilor căzuți atât pe construcții cât și peste firele de electricitate dar și pe străzi, blocând astfel accesul.

În acest sens s-au emis și mesaje RO-ALERT în scopul prevenirii populației.

Totodată în jurul orei 17:00 un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină în localitatea Merișani în cazul unei persoane de lovită de trăsnet. La sosirea ambulanței persoana se află în stop cardio respirator iar în urma eforturilor echipajului medical persoanei i-au fost restabilite funcțiile vitale ulterior victima fiind transportată la spital.”,a precizat Isabela Petre, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un incident grav a avut loc, în această seară, pe șantierul Autostrăzii A1, pe raza localității Merișani. Un bărbat a fost lovit de trăsnet și a intrat în stop cardio-respirator.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ajuns la fața locului, echipajul medical a început imediat manevrele de resuscitare, iar bărbatului i-au fost restabilite funcțiile vitale.

Ulterior, bărbatul, angajat la autostradă, a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Potrivit surselor Ancheta, bărbatul lovit de trăsnet ar fi un cetățean de 52 de ani, din Vietnam, iar incidentul grav a avut loc în timp ce se afla în zona canalului care face legătura între Barajul Budeasa și Barajul Vâlcele.

Medicul Marius Pascu, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, a declarat pentru News.ro că acesta se află în comă post-resuscitare, este intubat şi ventilat, pe suport inotropic.

Reamintim că, pentru județul Argeș au fost emise astăzi mai multe atenționări meteo de fenomene periculoase. Specialiștii ANM au anunțat ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice, dar și grindină.

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Bărbat în șoc anafilactic după ce a fost înțepat de viespi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Budeasa | Merișani | RO-ALERT | Vâlcele

Ultimele articole