Accident pe DN 7. Un TIR a căzut de pe pod, după ce a lovit o betonieră

de | 16.10.2023 23:40 | Național, Eveniment

Un accident rutier a avut loc, luni seară, pe DN 7,  în zona localității Milcoiu din județul Vâlcea, în care au fost implicate un TIR și o betonieră.

Potrivit news.ro, în urma impactului dintre cele două, autotrenul a căzut de pe pod, în râul Topolog.

La fața locului au fost trimise forțe din cadrul Detasamentului de Pompieri Râmnicu Valcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție rapidă și o ambulanta SAJ.

Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 60 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autotren, în localitatea Milcoiu, km 157+ 50 m, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o betonieră, moment în care, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, căzând de pe pod, în râul Topolog”, transmite IPJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, bărbatul a reușit să iasă din vehicul până la sosirea echipajelor de intervenție. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost evaluat de către echipajul SAJ.

Din fericire, șoferul TIR-ului, un bărbat de 60 de ani, din județul Bacău, a scăpat, ca prin minune, cu viață, însă marfa a fost distrusă. Acesta transporta gresie.

Conducătorul autotrenului, care s-a autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție, prezintă traumatism cranio-cerebral și este evaluat de către echipajul SAJ. TIR-ul transporta gresie. Pompierii militari asigură măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, a transmis ISU Vâlcea

whatsapp image 2023 10 16 at 18 25 31 - Accident pe DN 7. Un TIR a căzut de pe pod, după ce a lovit o betonieră

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că șoferul nu a consumat înainte de a se urca la volan băuturi alcoolice.

Polițiștii rutieri urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul

sursă foto ISU Vâlcea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Agenți economici- prinși fără case de marcat la “Toamna piteşteană”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău | Drumul Național 7 | Milcoiu | Vâlcea