Un nou accident în Argeș! Victimă este un pieton

de | 04.06.2024 18:18 | Județean, Eveniment, Importante

Un alt accident a avut loc în urmă cu puțin timp în Argeș. de data aceasta produs în comuna Micești, satul Purcăreni. acolo unde un bărbat a fost rănit pe trecerea de pietoni.

Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a fost solicitat să intervină la fața locului.

În urma evaluării, paramedicii SMURD au transportat victima la spital.

Bărbatul era conștient, cooperant, precizează ISU Argeș.

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Micești, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a accidentat un bărbat de 41 de ani, din Micești, care s-ar fi aflat în traversarea drumului pe marcajul pietonal, transmite IPJ Argeș.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc, mai precizează polițiștii argeșeni.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victime la Stâlpeni! Implicate două vehicule

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 73 | Mărăcineni | Micești | Mioveni

Ultimele articole