Accident pe Autostrada A1! O dubă s-a răsturnat

de | 22.07.2024 07:58 | Eveniment, Județean

Un accident rutier a avut loc la primele ore ale dimineții pe Autostrada A1 București-Pitești.

Evenimentul rutier s-a petrecut la kilometrul 56 al sensului către Pitești și este vorba despre o dubă răsturnată.

Potrivit unui participant la trafic, șoferul dubei a pierdut controlul asupra volanului, a lovit parapetul median, iar în urma impactului s-a răsturnat pe banda de urgență.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Momentan nu se cunoaște dacă există persoane rănite.

Circulația pe sensul către Pitești nu a fost afectată, însă, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul este aglomerat la intrarea în Capitală, fiind semnalată coloană de autovehicule în mișcare începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să nu depășească limitele legale de viteză, să evite depășirile periculoase, să păstreze distanța regulamentară între vehicule, să se asigure temeinic înainte de fiecare manevră și să nu urce la volan dacă au consumat alcool sau substanțe interzise, adoptând o conduită preventivă și responsabilă pe tot parcursul traseului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Drum forestier din Argeș surpat din cauza vremii! Două autoturisme cu 4 persoane au rămas blocate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | București | Ilfov | Pitești