Accident la Boteni! Un motociclist de 31 de ani a ajuns la spital!

de | 13.07.2023 08:12 | Știri, Eveniment, Județean

  • Accident în Argeș!

În această diminineață a avut loc un accident rutier produs la intersecția DJ 737 cu DN 73D, în comuna Boteni, în care a fost  implicat un motociclist. Acesta a ieșit în afara carosabilului.

Pompierii de la Detașamentul Câmpulung au interevenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Totodată polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au fost prezenți la fața locului pentru cercetări.

În urma impactului a rezultat o victimă, un bărbat, în vârstă de aproximativ 31 de ani, care prezenta un traumatism cranio facial, o plagă și zgârieturi la membrele inferioare. În urma monitorizării de către paramedicii SMURD, persoana a fost transportată la spital pentru efectuarea investigațiilor medicale amănunțite.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Expertiza tehnică a sediului CJ – semnată de un inginer… mort! Omul de afaceri Gheorghe June – trimis în judecată de DNA

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Boteni | Câmpulung Muscel

Ultimele articole