(VIDEO) Accident cu două mașini implicate în Pitești! O persoană rănită

de | 20.04.2022 07:25 | Eveniment, Județean, Pitești, Știri

 

O manevră inexplicabilă a unui șofer a dus la producerea unui accident pe bulevardul Petrochimiștilor din municipiului Pitești.

Accidentul s-a petrecut noaptea trecută, atunci când traficul era aproape inexistent, de aceea până și polițiștii s-au întreabat cum a fpst posibil ca șoferul care a produs incidentul să nu vadă că din fața lui venea o altă mașină.

 

acc cu

 

Șoferul a virat fără să se asigure și a intrat frontal în mașina care venea din față.

Persoană cu leziuni

În urma impactului o singură persoană a fost rănită, a suferit leziuni. Aceasta a refuzat transportul la spital după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale de echipajul SMURD aflat la fața locului.

 

accident cu

 

Traficul a fost blocat pe o bandă și s-a circulat alternativ pe sensul opus până în momentul în care cele două mașini au fost ridicate de personalul de la tractări.

 

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD