Accident de muncă la Bradu! Un tânăr de 29 de ani a căzut dintr-o nacelă

de | 22.07.2024 15:10 | Eveniment, Importante, Județean

Un alt incident grav a avut loc pe raza județului Argeș. În urmă cu puțin timp, un tânăr de 29 de ani, din Stâlpeni, a căzut de la aproximativ 3 metri înălțime.

Tânărul lucra la societatea care efectua lucrări pentru montarea unor camere stradale de supraveghere și ar fi căzut din nacela unui utilaj.

WhatsApp Image 2024 07 22 at 16.27.53 - Accident de muncă la Bradu! Un tânăr de 29 de ani a căzut dintr-o nacelă

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje medicale, dar și polițiști.

Ajunse la fața locului, echipajele medicale au constatat că bărbatul este conștient, cooperant însă acuză la durere la piciorul drept. A fost transportat la spital.

Având în vedere că incidentul s-a petrecut în timpul programului de muncă, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, care au deschis o anchetă.

Totodată, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Reamintim că o incident similar a avut loc și în această dimineață, în comuna Pietroșani, unde un tânăr a ajuns inconștient la spital după ce a căzut de pe o casă.

 

Foto ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Aproape 400.000 de persoane au tranzitat frontiera României în ultimele 24 de ore

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Stâlpeni