Accident extrem de grav! 6 victime, printre care un bebeluș! O persoană a murit

de | 05.03.2023 19:09 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Accident extrem de grav! 6 victime, printre care un bebeluș! O persoană a murit

Un accident rutier extrem de grav s-a produs, duminică, pe DN24, la Mărul de Aur spre Crasna, în județul Vaslui, acolo unde două autoturisme au fost implicate.

Impactul a fost fatal pentru una dintre persoane, care și-a pierdut viața. Alți cinci oameni sunt răniți, dintre care doi sunt în comă. De asemenea, un bebeluș, de numai 1 an, a fost rănit. Din fericire, starea micuțului este stabilă.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție: două autospeciale, cinci ambulanţe şi un elicopter SMURD de la Iaşi. Conform Centrului InfoTrafic, circulația în zona respectivă a fost blocată.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Podul Înalt al judeţului Vaslui, prin Detașamentele de pompieri Vaslui si Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o autospecială pentru descarcerare grea, trei ambulanțe SMURD (o ambulanță tip C1 și două tip B2) la un accident rutier produs pe DN24, în zona Crasna. La intervenție se deplasează și două ambulanța aparținând SAJ Vaslui. Din primele informații, în accident sunt implicate două autovehicule și sunt înregistrate cinci victime, două dintre acestea fiind încarcerate și în stare de inconștiență. Acțiunea este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Foto descriptiv Gândul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Iulian, bărbatul luat de viitură la Curtea de Argeș, a fost găsit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vaslui