Accident grav cu 5 victime în Mureș! Un bebeluș de 9 luni a ajuns la spital!

de | 21.11.2023 23:48 | Eveniment, Știri

Un accident grav cu cinci persoane implicate, printre care şi un copil de 9 luni, s-a petrecut marţi, pe DJ 152 A, între localităţile Nazna şi Berghia, conform Digi24.

Toate persoanele au ajuns la spital în urma impactului.

Conform sursei citate, evenimentul ar fi fost provocat de un șofer în vârstă de 70 de ani. Acesta se afla la volanul unei maşini care a intrat în coliziune frontală cu o maşină ce venea din sens opus.

Din primele informaţii, un autoturism, condus de un bărbat de 70 de ani, din comuna Bând, la efectuarea virajului la stânga ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sensul opus, de un bărbat de 29 de ani din Sângeorgiu de Mureş. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani a fost proiectat într-o autoutilitară, oprită în afara părţii carosabile, la volanul acesteia aflându-se un bărbat de 34 de ani din Nazna. În urma evenimentului, cinci persoane au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, respectiv conducătorii celor două autoturisme, alături de alţi trei pasageri din acestea, printre care un minor, de nouă luni”, scrie într-un comunicat de presă remis Agerpres.

 

 

Foto Aleph News

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Şerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: