Accident grav pe A1. Victimă preluată cu elicopterul SMURD

de | 10.06.2023 11:25 | Știri, Eveniment, Național

  • Accident grav pe A1!

Untitled Project 2 - Accident grav pe A1. Victimă preluată cu elicopterul SMURD

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a anunțat astăzi,10 iunie, faptul că traficul a fost oprit  pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 24, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, pentru aterizarea unui elicopter SMURD care a preluat victima unui accident rutier.

A fost vorba despre un bărbat care a fost grav rănit după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat pe acostament.

Bărbatul de 58 de ani a fost găsit încarcerat iar după extragerea lui din mașină a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din capitală.

Untitled Project 3 - Accident grav pe A1. Victimă preluată cu elicopterul SMURD

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață pe A1 București-Pitești. Evenimentul a avut loc la km 24, pe sensul de mers spre capitală, fiind implicat un singur autoturism.

 

Pasagerul era încarcerat, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a putea fi extras, în siguranță. Bărbatul, conștient și cooperant, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un spital din Capitală”, a precizat ISU Giurgiu.

Femeia care se afla la volan în momentul accidentului a refuzat transportul la spital.

 

Foto: romania24.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Intervenție de urgență în Pitești! Minor căzut de la etaj!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | București | Centrul INFOTRAFIC | Giurgiu | Pitești

Ultimele articole