Accident grav în Delta Dunării! Două ambarcațiuni cu turiști s-au ciocnit

de | 17.09.2023 14:30 | Național, Eveniment

Accident naval astăzi în Delta Dunării, pe Canalul Olguța. Două ambarcațiuni pline cu turiști s-au ciocnit, iar în urma impactului o persoană a căzut în apă și este dată dispărută.

Evenimentul nefericit a avut loc în jurul prânzului, pe raza localității Mila 23, relatează news.ro

Potrivit IPJ Tulcea, în jurul orei 12.10, un cetăţean a alertat prin apel la 112, faptul că pe canalul Olguța a avut loc o ciocnire între două ambarcațiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă și nu a putut fi găsită, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Astăzi în jurul orelor 12:10 s a primit un apel pe 112 de la un cetățean care a sesizat că pe canalul Olguța pe raza localității Mila 23 a avut loc o ciocnire între două ambarcațiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă și nu a putut fi găsită.”, a transmis IPJ Tulcea.

Poliţiştii continuă cercetările împreună cu ISU Tulcea în vederea identificării persoanei dispărute. În ambele bărci se aflau turiști.

La fața locului, din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan, intervin cinci subofiţeri cu ambarcaţiune SMURD şi o ambarcaţiune de tip IB5.

În legătură cu evenimentul din zona localităţii Mila 23, din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan, intervin cinci subofiţeri cu ambarcaţiune SMURD şi o ambarcaţiune de tip IB5. Pompierii tulceni se află în zonă pentru căutarea unei persoane dispărută în apă”, a transmis ISU Tulcea.

În zonă se află şi elicopterul SMURD, iar deocamdată nu există date cu privire la persoana dispărută.

FOTO – Facebook / SOS Water Rescue

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Studenta de 20 de ani din Pitești, condusă pe ultimul drum

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Delta Dunării | Tulcea

Ultimele articole