Accident grav în parcarea unui centru comercial! Un copil și-a lovit mama cu mașina

de | 27.08.2024 20:26 | Eveniment, Național

Un grav accident rutier a avut loc, astăzi, în parcarea unui centru comercial din Capitală, în urma căruia o femeie de 41 de ani a ajuns la spital.

Potrivit stiripesurse.ro, incidentul dramatic a avut loc în parcarea magazinului Ikea Pallady, în jurul orei 13:00. Femeia fusese la cumpărături cu cei doi copii ai săi, în vârstă de 2 , respectiv 6 ani. Ajunsă în parcare, ea a pornit mașina pentru a pune în funcţiune aerul condiţionat, iar apoi a coborât pentru a așeza cumpărăturile în portbagaj.

Potrivit sursei citate, în acest timp fiul femeii, de 6 ani, a sărit pe locul şoferului şi a pornit maşina în marşarier din greşeală,  moment în care femeia a fost lovită în plin și prinsă sub mașină.

media 172475963206213800 - Accident grav în parcarea unui centru comercial! Un copil și-a lovit mama cu mașina

Totodată, alte două mașini au fost avariate. Martorii au sunat imediat la 112.

La fața locului au ajuns polițiștii, pompierii și un echipaj medical. Victima, în vârstă de 41 de ani, a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital. Femeia era conștientă, însă în stare gravă.

La data de 27 august 2024, în jurul orei 13.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie, în parcarea unui centru comercial din sectorul 3.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 41 de ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagajul autovehiculului personal, a fost accidentată de propria mașină, în împrejurări care urmează a fi stabilite.

La acel moment în autovehicul se aflau doi copii minori, în vârstă de 2 , respectiv 6 ani. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei

Oamenii legii desfășoară cercetări, urmând să se stabilească, în mod exact, în ce circumstanțe s-a petrecut evenimentul rutier.

Foto: stiripesurse.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

La plimbare prin Pitești cu o mașină neînmatriculată

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IKEA

Ultimele articole