Accident grav pe Autostrada A1, soldat cu trei morți și patru răniți

de | 12.07.2024 13:44 | Eveniment, Importante, Județean

Traficul se desfășoară cu greutate, în aceste momente, pe Autostrada A1 București Pitești, din cauza unui grav accident rutier.

Din primele informații, evenimentul rutier a avut loc la kilometrul 74 al sensului de mers către Pitești, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, și sunt implicate o dubă și un TIR.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, în urma impactului trei persoane au rămas încarcerate.

Din imagini se poate observa că impactul a fost unul puternic, vehiculele fiind serios avariate.

1502a36a 7e9a 40e7 a62e 90b9f74a8cbe - Accident grav pe Autostrada A1, soldat cu trei morți și patru răniți

Din primele informații, șoferul dubei ar fi oprit pe banda de urgență pentru a schimba o roată, din cauza unei pene. Din nefericire, un TIR, al cărui șofer a pierdut controlul volanului și a izbit din plin duba.

În urma impactului, autotrenul a ieşit de pe carosabil, a rupt parapetele metalic de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-un şanţ.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, dar și trei echipaje SAJ și un container multirisc.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au identificat 7 victime ale accidentului și două persoane care nu au fost rănite. Din nefericire, trei persoane au fost declarate decedate, iar alte patru sunt rănite, fiind transportate la spital.

44dbc796 e82d 4cca ad07 b724faf5cd8d - Accident grav pe Autostrada A1, soldat cu trei morți și patru răniți

Șoferul TIR-ului și două persoane din dubă sunt cei care și-au pierdut viața.

 

accident grav pe autostrada a1 sapte oameni care se aflau pe partea dreapta a drumului au fost 912339 - Accident grav pe Autostrada A1, soldat cu trei morți și patru răniți

Din cauza accidentului circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență ale sensului de mers către Pitești, valorile de trafic fiind în creștere.

 

Foto: Info Trafic Pitești/ISU Dâmbovița

Sursă video: cronica-gaestiului.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/accident-intre-doua-autoturisme-la-schitu-golesti-o-persoana-ranita-176552/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | București | Centrul INFOTRAFIC | Dâmbovița | Pitești | Târgoviște