Accident grav la Poiana Lacului! Persoană încarcerată!

de | 08.08.2024 22:27 | Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

În incident au fost implicate trei autoturisme.

Persoana încarcerată a fost extrasă, iar toate cele trei victime sunt conștiente.

Din cercetările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 18 ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o stație de alimentare cu carburant, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Poiana Lacului, autoturism ce a fost proiectat în alt autoturism, condus, regulamentar, din sens opus, dinspre Pitești către Vedea, de un bărbat de 32 de ani, din Pitești.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a tânărului de 21 de ani și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 32 de ani și a unei pasagere din autoturismul condus de acesta.

Toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

In cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs, informeaz IPJ Argeș.

ȘTIRE INIȚIALĂ

La numărul unic de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un accident rutier produs între mai multe vehicule în comuna Poiana Lacului din Argeș.

Din primele informații aflăm că este posibil ca mai multe persoane să fi rămas încarcerate.

La locul solicitării au fost alocate două autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autospeciale de descarcerare și trei ambulanțe SMURD.

Totodată la fața locului se află și polițiștii Serviciului Rutier Argeș pentru luarea primelor măsuri și efectuarea cercetărilor.

UPDATE

ISU Argeș informează că o autospecială de descarcerare a fost întoarsă din drum și că la fața locului a fost identificată o persoană încarcerată. Pompierii lucrează pentru extragerea acesteia.

„După prima evaluare a situației, în urma incidentului trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind cea încarcerată”, au mai transmis pompierii argeșeni.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Accident grav pe A1, aproape de Pitești! Bărbat de 51 de ani transportat la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | comuna Poiana Lacului | Pitești | Poiana Lacului | Vedea

Ultimele articole