Accident grav în Prahova cu 4 victime! Una este stop în cardio-respirator

de | 02.02.2024 22:42 | Știri

Un accident rutier grav s-a petrecut, vineri seară, pe drumul naţional 1B Ploieşti – Buzău, în localitatea prahoveană Valea Călugărească.

Evenimentul, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a soldat cu patru victime, dintre care una fiind în stop cardio-respirator.

În jurul orei 19.45, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1B, pe direcţia de deplasare Buzău către Ploieşti, la km 17+900, în localitatea Valea Călugărească, la un moment dat ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de deplasare, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 ani, precum şi cu un altul, condus tot de un bărbat, de 55 ani. Conducătorul auto de 65 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, iar în cazul celorlalţi doi conducători testaţi cu aparatul etilotest, acesta a indicat rezultate negative”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Prahova, potrivit News.ro.

Celelalte trei victime au fost transportate la spital.

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr a intrat cu mașina într-un copac când încerca să fugă de Poliție! Nu avea permis de conducere!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | Prahova

Ultimele articole