Accident în Harghita, urmat de incendiu – Șoferul a ajuns la spital

de | 14.11.2023 23:39 | Știri, Eveniment

Reprezentanții ISU Harghita au transmis, astăzi, marți, 14 noiembrie, că au fost solicitați să intervină la locul unui eveniment rutier ce a avut loc pe DN 13A în localitatea Vlăhița.

În urma accidentului, a rezultat o singură victimă. Este vorba despre șofer, un cetăţean străin, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Accident rutier produs pe DN 13A, pe raza localităţii Vlăhiţa, urmat de incendiu la autoturism. Persoana care se afla în interior este conştientă, neîncarcerată, rănită uşor. Se deplasează la faţa locului pompierii militari din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de stingere şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. A fost alertat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vlăhiţa”, a declarat ISU Harghita, conform agerpres.ro.

Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, s-a lovit de un copac, după care a izbucnit în flăcări.

Din primele cercetări, efectuate de către echipa care s-a deplasat la faţa locului, a reieşit că un bărbat de 31 de ani, cetăţean străin, în timp ce conducea un autoturism, pe DN13/A, între localităţile Vlăhiţa şi Miercurea-Ciuc, din cauze şi în împrejurări ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un arbore, după care autoturismul a luat foc. Din fericire, bărbatul a reuşit să iasă din autoturism înainte de izbucnirea incendiului. Bărbatul a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri”, a mai informat sursa oficială citată anterior. 

 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Organele de Poliție continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

 

Sursa Foto agerpres.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un hoț care a intrat într-o locuință din Cluj, să fure, a omorât proprietara și a dat foc la tot!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj | Harghita

Ultimele articole