Accident între o autoutilitară și un autoturism la Valea Iașului. Bărbat de 32 de ani transportat la spital!

de | 22.05.2024 08:04 | Județean, Eveniment, Importante

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în comuna Valea Iașului, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

La fața loculuiau intervenit pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de o ambulanță SAJ.

acccident Argeș

Foto: ISU Argeș

 

UPDATE, 22 mai, ora 08:04

În urma impactului a rezultat o victimă,un bărbat în vârstă de aproximativ 32 de ani, care prezenta diferite traumatisme la nivelul corpului.

În urma acordării primului ajutor calificat, victima a fost transportată la spital de echipajul SMURD.

Totodată pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

acccident Argeș

Foto: ISU Argeș

 

Update IPJ Argeș

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curte de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din Corbeni, care conducea o autoutilitară, pe DN 7C, pe raza comunei Valea Iașului, din direcția Corbeni către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, posibil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la carosabilul umed, a pătruns pe sensul opus de mers, rezultând coliziunea cu un autoturism, condus din celălalt sens de deplasare de către un bărbat de 30 de ani, din Cicănești, după care a intrat în șanț.

În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Impact între două autoturisme în Pitești! Tânără de 19 ani transportată la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cicănești | Corbeni

Ultimele articole