Accident la Berevoești! Pieton transportat la spital!

de | 21.07.2024 18:55 | Eveniment, Importante, Județean

La numărul unic de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un accident rutier produs în comuna Berevoesti, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă.

Pompierii de la Detașamentul Câmpulung au intervenit la fața locului cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

UPDATE

Din informații aflăm că în accident a fost implicat și un pieton care a fost acroșat de autoturism.

Paramedicii SMURD au monitorizat și transportă la spital pietonul, un bărbat în vârstă de aproximativ 69 de ani iar pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o femeie de 25 de ani, din Corbi, care conducea un autoturism pe DN 7C, având direcția de deplasare dinspre Câmpulung spre Curtea de Argeș, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și acroșând un bărbat de 68 de ani, care se afla in afara carosabilului.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Oamenii legii au întocmit documente procedurale conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

 

Foto: ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat de 38 de ani din Mioveni încarcerat!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Berevoești | Corbi | Mioveni