Accident în lanț pe DN 7

de | 23.08.2024 23:36 | Eveniment, Național

Un accident rutier a avut loc astăzi pe DN 7, în localitatea Robești, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital.

Potrivit gazetavalceana.ro, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 15:20 și au fost implicate trei autoturisme în care se aflau șapte persoane.

La fața locului au intervenit de urgenţă polițiștii, dar și forţe din cadrul Staţiei de Pompieri Brezoi şi Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SAJ.

În urma impactului, un bărbat de 54 de ani din Cluj a fost rănit. Acesta era pasager într-unul dintre autovehiculele implicate în accident.

Potrivit sursei citate, el a fost găsit încarcerat, dar conștient și cooperant. După ce a fost extras de pompieri, clujeanul a fost transportat la spital.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă forţe din cadrul Staţiei de Pompieri Brezoi şi Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SAJ. Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme şi şapte pasageri, iar în urma impactului a rezultat o victimă încarcerată. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o, conştientă şi cooperantă, echipajului medical SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului”, a transmis ISU Vâlcea

Din cauza accidentului, în zonă s-a circulat alternativ, fiind blocată banda de mers dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, pentru a permite poliţiştilor să facă cercetări şi să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Foto: Agerpres

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nu scăpăm de căldură! Cod galben de caniculă mâine în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj | Râmnicu Vâlcea | Sibiu | Vâlcea

Ultimele articole