(VIDEO) Imagini surprinzătoare cu accidentul de la Mărăcineni

de | 26.06.2023 15:41 | Eveniment, Județean, Știri

Au apărut imagini în care se poate observa cum s-a produs accidentul de la Mărăcineni, unde o mașină s-a răsturnat și a distrus gardul unei case.

Acestea au fost surprinse de o cameră de supraveghere aflată într-o curte din apropierea locului unde s-a produs accidentul.

Pe imagini se observă cum șoferul lovește bordura și pierde controlul volanului. El a încercat să frâneze brusc, motiv pentru care a ajuns cu mașina în gard.

O mașină s-a răsturnat la Mărăcineni! Șoferul a ajuns la spital

Știre inițială

Accident spectaculos la Mărăcineni, lângă Pensiunea Cristal, unde un șofer a ieșit în decor și a distrus gardul unei case, iar mașina s-a răsturnat.

La fața locului au intervenit pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, dar și un echipaj SAJ.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost luat și dus la spital cu un echipaj de la ambulanță.

Traficul în zonă este dirijat de către un agent de poliție.

Din fericire, în timpul producerii evenimentului nu s-a aflat nimeni pe trotuar, astfel a fost evitată o tragedie. Una dintre proprietarele casei al cărei gard a fost distrus  se afla în acel moment în casă și susține că s-a speriat, deoarece s-a auzit o bubuitură puternică.

 

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sette Colli Trophy-David Popovici şi Andrei Anghel, în finale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mărăcineni

Ultimele articole