Accident mortal pe DN 7! Un TIR și o dubă s-au ciocnit violent

de | 30.11.2023 16:34 | Național, Eveniment

La primele ore ale dimineții, un grav accident rutier a avut loc pe raza comunei Bujoreni, pe Drumul Național (DN) 7, Vâlcea. Un TIR și o dubă au intrat în coliziune în zona Gură Văii.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 1 autospecială de Descarcerare, 1 ambulanța SMURD și o ambulanță SAJ. De asemenea, la locul tragediei s-au deplasat și oamenii legii pentru a efectua cercetări.

Potrivit digi24.ro, șoferul dubei, un bărbat de 48 de ani, din județul Arad, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un TIR.

cadf86a2 7dc7 421b b81e 7ed81426a92d - Accident mortal pe DN 7! Un TIR și o dubă s-au ciocnit violent

Din păcate, în urma impactului puternic, șoferul dubei a suferit răni foarte grave și medicii nu au mai putut să îl salveze. Echipajele medicale ajunse la fața locului au fost nevoite să declare decesul.

Șoferul dubiței a fost descarcerat de echipajele operative si predat echipajului medical, inconștient și din păcate, fără funcții vitale. Șoferul autotrenului a fost monitorizat de către echipajul SMURD, iar acesta refuza transportul la spital”, a anunțat ISU Vâlcea.

Potrivit sursei citate, șoferul autotrenului a fost monitorizat de către echipajul SMURD, iar acesta a refuzat transportul la spital.

6b872d5b 95ef 4238 85bd 0aed0761b8b8 - Accident mortal pe DN 7! Un TIR și o dubă s-au ciocnit violent

În cauză a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Sursă foto: DRDP Craiova

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Explozie într-un bloc din Galați! O femeie a ajuns în stare gravă la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Craiova | Drumul Național 7 | Vâlcea

Ultimele articole