Accident mortal în Câmpulung. O femeie și-a perdut viața!

de | 21.07.2024 11:30 | Câmpulung Muscel, Eveniment, Importante

Polițiștii câmpulungeni au fost sesizați sâmbătă seara, în jurul orei 19:00 cu privire la un accident cu pieton petrecut pe bld. Ion Mihalache din Municipiul Câmpulung, în urma căruia un autoturism a lovit un pieton.

În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 67 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe bld. Ion Mihalache, având direcția de deplasare Pitești spre Brașov, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a lovit o femeie de 72 de ani, din Câmpulung, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal, de la stânga spre dreapta față de direcția de deplasare a autoturismului, prin spatele unui autovehicul care circula din sens opus.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital unde, în cursul nopții, în urma agravării stării de sănătate, a decedat, informează IPJ Argeș.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Oamenii legii au întocmit documente procedurale conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

PITEȘTI. O femeie din cartierul Războieni și-a pierdut viața

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești