Accident mortal în Pitești! Mașină zdrobită de tren!

de | 25.10.2022 11:15 | Eveniment, Importante, Județean, Știri

Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit, cu puțin timp în urmă, la un incident produs la o trecere la nivel cu o cale ferată de pe strada Găvenii din municipiul Pitești.
În incident au fost implicate un autoturism și un tren, iar din nefericire pentru cei doi ocupanți, bărbați cu vastele de 52 și respectiv 69 de ani, din autoturism, nu s-a mai putut face nimic, aceștia fiind găsiți încarcerați și cu leziuni incompatibile cu viața.
Persoanele aflate în tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.”, anunță ISU Argeș.

 

Șoferul autoturismului, angajat la Digi, în vârstă de 50 de ani, conducea mașina firmei. Pe locul din dreapta, se afla un bărbat de 69 de ani, pasager în același autoturism. Șoferul a considerat că are timp să treacă după ce o mașină din fața lui a traversat calea ferată în grabă.

Autoturismul a fost lovit din plin deși mecanicul a tras semnale în disperare.

Pasagerul avea mașina la ITP și l-a rugat pe șofer, pe care nu îl cunoștea, să îl ducă cu mașina în centru.

Accident rutier mortal Arges 1 - Accident mortal în Pitești! Mașină zdrobită de tren! Accident rutier mortal Arges 4 - Accident mortal în Pitești! Mașină zdrobită de tren! Accident rutier mortal Arges 3 - Accident mortal în Pitești! Mașină zdrobită de tren! Accident rutier mortal Arges 2 - Accident mortal în Pitești! Mașină zdrobită de tren!

Știre inițială

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu doar câteva momente în municipiul Pitești, zona John, pe strada Găvenii.

smurd accident - Accident mortal în Pitești! Mașină zdrobită de tren!

Conform primelor informații, o mașină a fost zdrobită de tren iar două persoane au decedat. Este vorba despre doi bărbați care se aflau în interiorul autoturismului.

Revenim cu mai multe detalii.

 

 

Foto Info trafic Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal la Rucăr! Nu s-a mai putut face nimic pentru șofer!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Digi | Pitești

Ultimele articole