Accident mortal provocat de o șoferiță! Avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat

de | 19.08.2024 09:31 | Eveniment, Național

O nouă tragedie pe șoselele din România.

O șoferiță s-a urcat băută la volan și a provocat un accident mortal. Totul s-a petrecut pe DN 2 (E 85), în afara localităţii Răcăciuni.

În urma accidentului o persoană a murit și alte trei au fost rănite.

„O conducătoare auto, de 44 ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers Adjud – Bacău, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 37 ani.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul unei persoane (pasager), rănirea gravă a celor doi conducători auto şi rănirea uşoară a unui alt pasager”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău, potrivit știripesurse.ro.

Șoferița a fost testată iar aparatul etilometru a indicat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au deschis un dosar penal privind comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Foto: stiripesurse.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat a murit iar 6 persoane au fost salvate în urma unui incendiu produs la un apartament

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adjud | Bacău | DN 2 | Târgu-Ocna