Accident în Moșoaia! O femeie a suferit atac de panică

de | 26.07.2024 11:33 | Eveniment, Județean

Un accident rutier a avut loc, seara trecută, pe strada Calea Drăgășani din Comuna Moșoaia.

În jurul ore 21.38, două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma evenimentului o femeie, în vârstă de 43 de ani, a suferit atac de panică.

La fața locului au intervenit de urgență două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior nefiind necesar transportul la spital.

Nu a fost însă singurul accident produs ieri pe raza județului Argeș. Pompierii argeșeni au mai intervenit și în cazul unui accident produs pe raza municipiului Pitești, dar și la două accidente petrecute pe Autostrada A1 București-Pitești.

În jurul orei 14:00, un accident rutier a avut loc la kilometrul 107 al sensului București-Pitești, pe raza comunei Căteasca, în care au fost implicate două autoturisme. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar salvatorii au asigurat măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

O oră jumătate mai târziu, un eveniment rutier s-a produs kilometrul 93, în care au fost implicate trei autoturisme și un autocamion. La fața locului, paramedicii SMURD au monitorizat două femei, care acuzau dureri la nivelul coloanei cervicale. În urma evaluării, nu a fost necesar transportul la spital. Pompierii au mai asigurat și măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

La doar 10 minute de acest accident, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit cu două echipaje în municipiul Pitești, strada Calea Craiovei, la un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma evenimentului, o tânără de 19 ani a suferit atac de panică. Ea a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior nefiind necesar transportul la spital.

Foto descriptiv libertatea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu violent pe platforma Oltchim

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | autostrada A1 | București | Calea Craiovei | Căteasca | comuna Moșoaia | Pitești

Ultimele articole