Accident în Pitești! Biciclistă rănită de o mașină

de | 27.08.2024 19:46 | Eveniment, Județean

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Lânăriei din municipiul Pitești, în care au fost implicate un autoturism și o persoană care se deplasa pe bicicletă.

La fața locului au intervenit de urgență polițiștii, dar și un echipaj medical.

În urma impactului, biciclista, o tânără de 27 de ani, din Pitești, a suferit leziuni, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Argeș, tânăra se deplasa pe pista de biciclete, când a fost lovită de un bărbat de 29 de ani, din Merișani, care conducea o autoutilitară.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din Merișani, care conducea o autoutilitară pe str. Sticlelor, la intersectia cu str. Lânăriei, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu o persoană care se deplasa pe bicicletă, femeie de 27 de ani, din Pitești, circulând pe pista special destinată, din direcția cartierului Tudor Valdimirescu către cartier Prundu.”, transmite IPJ Argeș

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Foto descriptiv Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean implicat într-un accident în comuna Tufeni! Patru persoane au ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: cartier Prundu | Merișani | Pitești | Prundu | Vâlcele