Accident teribil! Un bărbat a murit după ce l-a lovit o ambulanță

de | 08.03.2023 16:51 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Accident teribil! Un bărbat a murit după ce l-a lovit o ambulanță

Accident rutier teribil, în Galați, acolo unde un bărbat a murit după ce a fost călcat de o ambulanță. Potrivit primelor date, autospeciala era în misiune, iar în interiorul ei se afla un pacient, care era transportat către spital în acele momente.

Conform Antena 3, accidentul s-a produs luni seara, pe o stradă din comuna Matca, județul Galați. Cercetările arată că șoferul, în vârstă de 63 de ani, din comuna Negrilești, județul Galați, a lovit un pieton de 76 de ani.

Ambulanța se afla în misiune și avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

Pietonul se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar, iar la momentul producerii accidentului, echipajul medical din ambulanță transporta un pacient către Spitalul Municipal Tecuci.

La testarea cu etilotestul a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județeană Galați.

Foto descopera.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Copil de 16 ani din Pitești – dat în judecată după ce a agresat o minoră!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole