Accident cu victimă pieton la Mioveni. Femeie transportată la spital!

de | 22.10.2024 14:31 | Mioveni, Eveniment, Importante

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, cu victimă pieton, produs în orașul Mioveni pe bulevardul Dacia.

Pentru asigurarea îngrijirilor medicale, la fața locului acționează un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, anunță ISU Argeș.

UPDATE

Din ultimele informații aflăm că victima, o femeie de aproximativ 75 de ani a fost transportată la spital

Paramedicii SMURD au asistat și transportă la spital femeia care prezenta suspiciune de fractură la membrul superior stâng.

Pentru evitarea accidentelor pietonii sunt sfătuiți să sporească atenția şi să traverseze numai prin locuri marcate și semnalizate corespunzător și după ce sunt siguri că o pot face în siguranță. Este recomandat să se evite, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă.

Totodată conducătorii auto trebuie să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului.

 

Foto descriptiv inroman.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean de 73 de ani a provocat un accident deși avea dreptul de a conduce suspendat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Dacia | Dacia | Mioveni