Din această toamnă: servicii complete de protezare ortopedică la Spitalul Orășenesc Mioveni

de | 06.08.2024 20:49 | Administrație, Mioveni

Veste bună pentru argeșeni: începând din această toamnă, Secția de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni va oferi servicii complete de protezare ortopedică pentru genunchi și șold.

Potrivit informării celor de la Spitalul Orășenesc Mioveni aceste intervenții vor fi realizate de către medicii secției: dr. POPA THEODOR – Medic Șef Secție Ortopedie, specializat în chirurgia genunchiului prin abord minim-invaziv;  dr. NICOLAE COSTANTIN – Medic specialist ortopedie, specializat în protezarea șoldului prin abord minim-invaziv.

Sursă foto: FB. Spitalul Orășenesc Mioveni.

Protezele pentru genunchi și șold vor fi decontate de către Spitalul Orășenesc Mioveni, asigurând astfel accesul pacienților care îndeplinesc criteriile de eligibilitate(proteze standard).

„Începând din această toamnă, pacienții noștri vor putea beneficia de experiența mea în chirurgia genunchiului și de a colegului meu în cea a șoldului, pentru protezarea totală a unei articulații, complet decontată. Aceasta include consultul preoperator, intervenția chirurgicală, implantul, anestezia, spitalizarea și controalele postoperatorii. Datorită susținerii financiare a Spitalului Mioveni, suntem pregătiți să oferim soluții pacienților care îndeplinesc aceste criterii de protezare,” a declarat dr. Popa Theodor, potrivit sursei citate.

Pentru a beneficia de intervenția chirurgicală, pacienții au nevoie de o consultație în ambulatoriul nostru de specialitate și trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru protezare primară a genunchiului sau șoldului.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Sursă foto: FB Spitalul Orășenesc Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Admiterea computerizată 2024. Ultima medie cu care s-a intrat la liceele din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni