Acțiune emoționantă în Argeș! Cățeluș salvat dintr-o groapă de 3 metri!

de | 18.06.2023 19:49 | Eveniment, Județean, Știri

Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Câmpulung a fost solicitat să intervină, în după-amiaza zilei de astăzi, pentru salvarea unui cățel ce era căzut într-o groapă cu adâncimea de aproximativ trei metri.
Stăpânul i-a observat lipsa în timpul unei plimbări obișnuite, și l-a găsit căzut într-o groapă a unei grădini din cartierul Apa Sărată din municipiul Câmpulung.
Salvatorii au intervenit la fața locului. Din fericire ISU Argeș informează că salvatorii au coborât în groapă pentru a extrage animalul și în scurt acesta a fost evacuat în siguranță și a ajuns bucuros la stăpânul său.
Ce nu v-am spus până acum este că acest cățel se numește Papy și că înainte cu ceva vreme, simțurile lui dezvoltate l-au făcut protagonistul salvării unui alt cățel, exact din aceeași groapă.
Iar de atunci stăpânul lui Papy a avut un nou membru al familiei, căruia i-a pus numele Lucky.
Astăzi, poate printr-o întâmplare asemănătoare ca a lui Lacky, Papy nu a observat groapa în timp ce alega prin iarba deasă și a căzut acolo.
Noi ne bucurăm că am putut fi de ajutor și că în continuare stăpânul îi poate avea aproape de el pe cei doi prieteni lupi, teferi și plini de energie.„, transmite ISU pe pagina de Facebook.
Sursa Foto ISU Arges Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O șină de tramvai a străpuns podeaua unui autobuz, în București!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel