PES activist Argeș, la Universitatea Europeană de Vară

de | 03.09.2024 21:18 | Județean, Politic

Organizația PES Argeș a avut numeroși reprezentanți la Universitatea Europeană de Vară “O Românie competitivă într-o Europă în schimbare” desfășurată în perioada 30 august -1 septembrie la Neptun, anunță cei de la PSD Argeș în informarea publicată pe pagina de Facebook.
Evenimentul a fost organizat de PES activist România și a reunit peste 300 de militanți, coordonatori din toată țara, dar și numeroși invitați miniștri, parlamentari, consilieri de stat, secretari de stat, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, mediului academic și asociativ.
Universitatea de Vară a inclus o serie de seminarii interactive, având ca subiecte politica de coeziune a Uniunii Europene, linii de finanțare disponibile în prezent pentru accesarea fondurilor europene, lansarea unui nou program pentru achiziția panourilor solare, comunicarea politică și instrumentele comunicării politice.
Participanții au avut, de asemenea, ocazia să dezbată alături de invitați despre contribuția pe care Partidul Social Democrat o are în conturarea unei voci puternice a României la nivel european, în contextul debutului unui nou ciclu legislativ și instituțional la nivelul Uniunii Europene.
”Suntem încântați că am putut contribui la succesul acestui eveniment și că am avut ocazia să interacționăm cu colegii din țară. Universitatea de Vară a fost o experiență de neuitat pentru toți participanții și ne bucurăm că am putut face parte din acest proiect”, a declarat, potrivit sursei citate, dr. Viorel Valentin Enache, coordonatorul PES Activists Argeș.
Organizația PES activist Argeș își reafirmă angajamentul de a sprijini inițiativele care promovează valorile fundamentale ale Uniunii Europene pentru a putea avea o Românie competitivă într-o Europă în schimbare!
Sursă foto: FB PSD Argeș.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
https://anchetaonline.ro/pensionarii-venituri-reduse-primi-continuare-medicamente-compensate-ajutorul-incalzire-186906/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Neptun

Ultimele articole