Activități de combatere a delictelor silvice! Argeșean amendat!

de | 12.07.2024 17:45 | Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au finalizat verificările privind activitățile de transport material lemnos efectuate de către un bărbat din Uda, care nu are calitatea de transportator autorizat pentru această activitate, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

După verificările efectuate în aplicația SUMAL 2.0, s-a stabilit că anul acesta, în perioada 1 ianuarie – 10 iulie, argeșeanul ar fi efectuat mai multe transporturi de material lemnos, transportând un volum total de 84,24 metri cubi de material lemnos, depășind volumul de  20 de metri cubi pe an calendaristic, permis pentru transportatorii neprofesioniști.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei ca urmare a constatării încălcării prevederilor art. 19, alin. 2, lit. c, din Legea 171/2010, rap. la art. 12, alin. 1, lit. o, din Normele H.G. 497/2020.

De asemenea a fost luată măsura complementară de confiscare valorică a cantității de 84,24 m.c. de material lemnos, în valoare de 29.440,79 de lei, se mai precizează în comunicat.

 

Foto Monitorul de Vrancea

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dosar penal pentru un șofer din Ștefănești prins conducând fără drept

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Poiana Lacului | SUMAL | Uda | Vrancea