Activități educaționale desfășurate de Poliția Locală Pitești la Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu’’

de | 26.07.2024 08:56 | Administrație, Pitești

Ieri, 25 iulie, Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu’’ i-a avut ca oaspeți pe reprezentanții Poliției Locale Pitești, care, în cadrul Programului ”Școala de Vară”, au desfășurat activități educative pe tema siguranței rutiere.

Copiii prezenți, cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, coordonați de profesorii Simona Vlase și Elena Ciripan, au fost deosebit de încântați de eveniment, mai ales că, pe lângă discuțiile avute în cadrul unității de învățământ, au avut loc și probe practice afară, în stradă. Acolo, pe rând, în prezența polițiștilor, copiii au traversat corect și în siguranță strada. La finalul activităților, elevii au avut parte de o surpriză: au putut să facă fotografii în autospeciala Poliției Locale și au primit câte un „Ghid al Micului Pieton” drept recompensă. Acțiuni de acest gen vor fi desfășurate și în alte unități de învățământ din orașul nostru.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Sunt anunțate lucrări pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: