Activități preventive desfășurate de polițiști la un liceu din Pitești

de | 24.09.2023 18:03 | Pitești, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au desfășurat vineri, 22 septembrie, activități cu caracter informativ-preventiv la Liceul Tehnologic ,,Dimitrie Dima” din Pitești.

Au fost prezentate aspecte privind reducerea victimizării minorilor, respectarea normelor de conviețuire socială precum și reguli privind utilizarea responsabilă a rețelelor de socializare.

S-a discutat de asemenea și despre efectele și riscurile consumului substanțelor cu efect psihoactiv, fiind prezentate aspecte specifice Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Polițiștii argeșeni au acționat totodată în incinta unității școlare, pentru creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice în spațiile școlare și adiacente acestora, pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale.„conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, precum și a respectării prevederilor legale privind comercializarea și consumul  produselor din tutun, fapte ce constituie contravenții prevăzute de Legea nr. 349/2002.”

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ghinion pentru un hoț care a vrut să fure geanta unei argeșence. Reținut de polițiști!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești