Activități preventive desfășurate de polițiști într-un mall din Pitești

de | 25.07.2024 10:35 | Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității au continuat activitățile informativ-preventive. În acest sens miercuri, 24 iulie aceștia au fost în zona unui centru comercial din municipiul Pitești.

activitati politisti la mall

Foto: IPJ Argeș

Oamenii legii au purtat discuții, în special cu tineri, în contextul vacanțelor/taberelor/excursiilor în zona litoralului sau în zona montană, precum și al prezenței în zonele de petrecere a timpului liber/festivaluri/petreceri private.

Aceștia au abordat următoarele teme:

  • riscurile asociate consumului de substanțe ce creează dependență, în special al aspectelor legate de consumul de droguri, al implicațiilor legale și al posibilităților de sprijinire a persoanelor care au deja dependență;
  • prevenirea agresiunilor sexuale;
  • prevenirea faptelor contra patrimoniului (prevenirea furturilor).
activitati politisti la mall

Foto: IPJ Argeș

A fost desfășurată totodată o activitate informativ-preventivă în cadrul Campaniei „Împreună pentru o vacanță în siguranță”, adresată minorilor proveniți din sistemul de protectie socială din cadrul Complexului de Servicii Comunitare din Municipiul Câmpulung.

De precizat faptul că activitățile au avut ca beneficiari peste 100 de persoane.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au acționat de asemenea și pentru prevenirea și combaterea traficului de droguri, în intervalul orar 21.00-01.00, fiind legitimate și verificate mai multe persoane, cu ajutorul aplicației e-DAC.

activitati politisti la mall

Foto: IPJ Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cod galben de instabilitate atmosferică în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești