Bărbatul accidentat la Merișani a fost resuscitat la fața locului!

de | 20.04.2022 21:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Un accident rutier s-a produs, miercuri seara, în comuna Merișani. Din primele informații, un pieton a fost acroșat de un autoturism.

La locul evenimentului rutier a ajuns un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești, care a acordat primul-ajutor unui bărbat de 67 de ani, găsit în stare gravă. Omul avea multiple traumatisme și a avut nevoie de efectuarea manevrelor de resuscitare.

Salvatorii au luptat minute în șir să îl salveze, iar minunea s-a întâmplat. Echipajul SMURD, care a ajuns la fața locului, a reușit să îl resusciteze, bărbatul fiind transportat de urgență, intubat, la spital.

Momentan, nu se cunosc circumstanțele în care a avut loc nefericitul eveniment.

 

 

Foto descriptiv

Accident grav! Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, după ce o șoferiță a plonjat cu mașina în Olt

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD

Ultimele articole