Bărbatul înjunghiat de o prostituată în Pitești, a murit în urmă cu câteva momente!

de | 22.08.2022 12:57 | Eveniment, Importante, Pitești, Știri

UPDATE

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a aflat faptul că responsabile pentru vătămarea corporală sunt două persoane, un bărbat și o femeie. Ele au fost depistate de polițiști.

De asemenea, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfășurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Bărbatul s-a stins la spital.

ȘTIRE INIȚIALĂ

În cursul zilei de azi, luni, 22 august, polițiștii piteșteni au fost sesizați printr-un telefon de urgență la 112 cu privire la un conflict ce s-a desfășurat pe raza municipiului Pitești.

După deplasarea organelor oficiale la fața locului s-a constatat că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, a fost înjunghiat de către o prostituată în vârstă de 22 de ani, căreia nu i-au fost achitate serviciile sexuale.

Victima este, în aceste momente, inconștientă, iar tânăra se află în custodia polițiștilor.

La acest moment bărbatului în cauză i se acordă îngrijiri medicale.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei curți inundate de apă din cauza canalizării, în Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești