(VIDEO) Argeș: Fetiță de 7 ani – accidentată grav de mama ei în curtea casei! Femeia este asistentă la Spitalul Județean!

de | 13.06.2023 16:27 | Știri, Eveniment, Județean

Informații noi

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă face transferul victimei de la spital la elicopterul SMURD, care a aterizat în zona stadionului Nicolae Dobrin.„, transmite ISU.

Copila în vârstă de numai 7 ani a fost accidentată chiar de mama acesteia, care încerca să parcheze mașina în curtea casei.

Mama fetiței, asistentă la Spitalul Județean, nu a observat-o și a lovit-o puternic pe minoră. Micuța a fost extrasă chiar de mama ei de sub roțile mașinii până la sosirea echipajelor, aceasta fiind găsită în stare de inconștiență de către medici.

După ce a fost resuscitată timp de mai bine de jumătate de oră, aceasta a fost transportată intubată la spital, acolo unde au ajuns și membrii familiei.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Dârmănești, o minoră ar fi fost accidentată de un autoturism, în curtea unei locuințe.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă, minora fiind găsită în stare de inconștiență.

De asemenea, la caz a fost direcționat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare și a preluat minora, cu funcții vitale.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că, o femeie de 43 de ani, din Dârmănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței, ar fi accidentat o minoră de 7 ani.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”, transmite IPJ 

Informații inițiale

Un accident rutier a fost sesizat, în urmă cu doar câteva momente chiar în curtea unei locuințe din localitatea Dârmănești,

Conform primelor informații transmise de către ISU Argeș, un copil a fost accidentat de un autoturism.

La fața locului se deplasează, de urgență, pompierii cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.

Copilului i se fac manevre de resuscitare de către paramedicii SMURD.”, transmite ISU.

Revenim cu mai multe detalii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 18 ani – prins conducând fără drept un motor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dârmănești | Nicolae Dobrin | Stâlpeni

Ultimele articole