(VIDEO) Incendiu la un apartament din Pitești!

de | 12.02.2023 09:16 | Știri

Un incendiu a izbucnit în urmcă cu doar câteva momente, la un apartament de la etajul 2, din municipiul Pitești, cartierul Exercițiu, strada Eftimie Murgu.

La fața locului se deplasează pompierii cu 2 două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Au fost evacuate 9 persoane și două animale.
Din păcate unul dintre animăluțele evacuate a decedat. A fost vorba despre o pisică care era în apartamentul în care s-a produs incendiul.
Pentru a crea vizibilitate de lucru, pompierii au folosit echipamentele din dotarea procedând la desfumarea casei scării blocului.
Flăcările s-au manifestat într-o cameră a apartamentului la materialele textile și elemente de mobilier.
Proprietara a suferit un atac de panică și ulterior monitorizării nu a avut nevoie de transport ulterior la spital.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată).”, transmite ISU Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu noaptea trecută în Argeș! Victimele sunt doi adulți și trei copii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole