(VIDEO) Accident mortal! Femeie lovită de tren în Pitești!

de | 11.02.2023 13:54 | Eveniment, Pitești, Știri

Informații noi

Potrivit informațiilor transmise de către ISU Argeș, victima este o femeie în vârstă de aproximativ 65 de ani. Din păcate nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, s-a stabilit că o femeie, care ar fi traversat calea ferata prin loc neautorizat, a fost acroșată și accidentată mortal de un tren Regio ce se deplasa pe ruta Curtea de Argeș-Pitești.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii recomandă ca traversarea pietonală să fie făcută prin locurile autorizate, persoanele să se asigure temeinic înainte de a traversa, și să nu se expună la riscuri inutile.”, anunță IPJ Argeș.

Update

Un eveniment șocant a avut loc în urmă cu doar câteva momente, în zona CNCD, municipiul Pitești.

O persoană a fost lovită de tren și posibil, conform ISU Argeș, se află în stare de inconștiență.

La fața locului se deplasează un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

 

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie! Un cunoscut comentator sportiv a murit la doar 42 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole