Adăposturile civile din Pitești intră în reabilitare! ”Vom continua aceste investiții în toate cele 86 de locații similare”

de | 22.07.2024 14:11 | Administrație, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că administrația a semnat un contract pentru reabilitarea a trei adăposturi civile. De asemenea, Gentea explică că va continua aceste investiții în toate cele 86 de locații similare.

”Ca municipalitate avem responsabilitatea de a ne reabilita adăposturile civile, pentru orice situație dificilă prin care ar trece cetățenii noștri – calamități naturale sau conflicte armate.

Am semnat astăzi, 22 iulie 2024, prima dată în ultimii 30 de ani, contracte de proiectare și execuție a reparațiilor capitale pentru adăposturi de protecție civilă din municipiul Pitești!

Primele 3 asemenea locații ce vor fi recondiționate total în următoarele 5 luni, sunt adăposturile civile din Găvana: strada Paltinului, blocurile C15, D15 și D15.

Vom continua aceste investiții în toate cele 86 de locații similare.

În 2024, avem pe lista de investiții, pentru realizarea proiectării, încă 3 asemenea obiective, în cartierul Prundu!”, a transmis Cristian Gentea pe pagian de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

The New Originals Company a achiziționat ”Inedit”. Sunt așteptate investiții în fabrica din Cetățeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Găvana | Pitești | Prundu