Deputatul Adrian Miuțescu: “Obiectivul nostru este ca stânga să nu câștige prezidențialele”

de | 28.06.2024 12:05 | Județean, Politic, Știri

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a fost joi în platoul Antena3 Pitești unde a vorbit despre planurile partidului în perioada următoare, în perspectiva alegerilor prezidențiale.

“E ciolăneală mare! Cu comisani europeni, în numele stabilității și al războiului! (…) Va fi o vară și o toamnă foarte încinsă. Probabil se vor prelungi aceste zile de caniculă până în decembrie!

Eu am văzut în Elena Lasconi un personaj politic de perspectivă. (…) Lucrurile s-au concretizat și astăzi Forța Dreptei are un consilier local la Câmpulung și datorită doamnei Lasconi, care a avut un rezultat foarte bun. Așa că aviz amatorilor, că s-ar putea să creeze mari probleme PNL! În momentul ăsta, PNL nu ar intra în turul al doilea cu candidatul Nicolae Ciucă. Nu sare de 10% în sondaje! (…) Indiferent ce vom face în continuare, vom fi pe o poziție de dreapta. Dacă PNL iese de la guvernare, de lângă PSD, suntem dispuși să discutăm cu ei. Electoratul de dreapta e mai numeros decât cel de stânga. Dar e fărâmițat, pentru că PNL merge cu PSD. (…)

Suntem în negocieri cu PMP, suntem deschiși și pentru o fuziune cu acest partid. Trebuie să găsim soluții pentru ca Ciolacu și Siomion să nu ajungă în turul doi al prezidențialelor. (…) Obiectivul nostru este să oprim un candidat de stânga să câștige alegerile prezidențiale!”, a subliniat deputatul Adrian Miuțescu în intervenția avută.

Foto descriptiv. Sursă foto: screenshot.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elena Lasconi este noul președinte al USR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Elena Lasconi | Forța Dreptei | Pitești

Ultimele articole