Agenți economici- prinși fără case de marcat la „Toamna piteşteană”!

de | 16.10.2023 22:25 | Județean, Eveniment

Razie de amploare, duminică, 15 octombrie, la Festivalul Toamna Piteșteană, organizat în municipiul Pitești.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești și Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arges, au acționat pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit.

În cadrul activităților, polițiștii au verificat dacă sunt respectate prevederilor O.U.G. 28/1999 privind ”obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale”.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat nereguli în ceea ce privește obligația de a utiliza casele de marcat.

Potrivit IPJ Argeș, în acest sens, oamenii legii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.900 de lei și au confiscat suma de 165 de lei.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate, în total, trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.900 de lei, conform O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și H.G. nr. 984/2005R, privind organizarea activității sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, fiind confiscată suma nejustificată de 165 de lei.”, transmite IPJ Argeș

sursă foto Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident între două mașini în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești