Agenția Națională pentru Sport lansează provocarea: Participă la întrecerile sportive între instituții!

de | 09.08.2023 18:12 | Lifestyle, Național, Știri

Agenția Națională pentru Sport lansează o provocare, angajaților de la stat și din privat, de a participa la întreceri sportive în cadrul Săptămânii Europene a Sportului. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

”Pe 30 septembrie îți aducem provocarea și distracția într-un singur loc! Participă la întrecerile sportive între instituții în cadrul #RomaniaBeActive – Săptămâna Europeană a Sportului.

 Indiferent că lucrezi într-o instituție publică sau privată, adună-ți echipa, dă tot ce ai mai bun și câștigă premiile puse în joc.

Alătură-te acestor competiții captivante: BARCA DE 10, TENIS DE MASĂ, FOTBAL TENIS, BASCHET ÎN 3, FOTBAL ÎN 6, CATCHBALL și VOLEI PE NISIP”, transmit cei de la Agenția Naționali pentru Sport. Mai departe, reprezentanții Agenției Naționale pentru Sport trebuie să publice regulamentul și documentele de înscriere, urmând ca cei interesați să completeze tabelul excel cu echipele, pentru fiecare sport, până pe 15 august și apoi să-l trimită către alina@corporate-games.ro! Toți participanții trebuie înregistrați nominal pe sporturi cu detaliile personale până pe 1 septembrie.

Sursă foto: Agenția Națională pentru Sport.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Joi spre vineri – Pitești. O nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Agenția Națională pentru Sport