AJOFM Argeș anunță: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc pe 11 otcombrie

de | 25.09.2024 14:18 | Județean, Administrație

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Argeș organizează pe 11 octombrie, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, eveniment care se adresează tuturor absolvenților de învățământ ai promoției 2024, precum și altor categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc să își schimbe locul de muncă, după caz.

Bursa locurilor de munca pentru absolvenți se va desfășura în incinta salonului de evenimente „Mirage Events”, din Pitesti, strada Victoriei, nr. 12B, ( situat în parcarea din spatele magazinului „Trivale” Pitești – fosta locatie Alcadibo) , cu începere de la ora 09:30. Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacțiunii directe dintre absolvenți / solicitanți și agenții economici.

Potrivit AJOFM Argeș, agenții economici interesați, ”pot confirma participarea până în data de 09 octombrie 2024, ora 14:00 și pot transmite oferta de locuri de muncă disponibile – Anexa 1A ( cu specificatia Pentru Bursă) la secretariatul sediului AJOFM Argeș din Pitești, str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail claudian. baciu.ag@anofm.gov .ro sau ajofrn.ag@anofm.gov.ro; Relații suplimentare privind participarea la bursa pot fi obținute la numerele de telefon; 0761 /103332, 0248/222415 – tasta 2, persoana de contact, Claudian Baciu”. Participarea la acest eveniment este gratuită pentru toți cei interesați.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook MFTES.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Guvernul suplimentează ajutoarele de urgență. ”Oamenii din aceste localități vor primi încă 15.000 de lei”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Trivale

Ultimele articole